Sponsorkliks

logo_sponsorkliks.gif

Zoals je weet is de Stichting Fly Aware een kennis- en informatiecentrum, dat ervoor wil zorgen dat men fit, energiek en vitaal aan iedere vliegreis kan beginnen.

Vanuit onze expertise zijn er verschillende testen en behandelprotocollen ontwikkeld, onder andere een behandeling ter verbetering van neurologische klachten die mogelijk tijdens het vliegen zijn ontstaan.

In de toekomst is er echter nog meer (wetenschappelijk) onderzoek nodig. Stichting Fly Aware wil zich hiervoor inzetten, hiervoor is uiteraard geld nodig. Daarom zijn wij op zoek naar sponsors en donateurs.

Jij kunt ons hiermee helpen! Op een eenvoudige manier help je ons, zelfs zonder dat het je iets extra’s kost, door iedere keer dat je iets online wilt bestellen, dit te doen via Sponsorkliks
Je komt dan op onze SponsorKliks site, met een groot aantal gangbare internetwinkels, zoals Bol.com, Wehkamp, Zalando, KLM, Blokker, Philips, Coolblue etc.. Je kunt op het logo van de betreffende winkel klikken en gewoon je bestelling doen, tegen de normale prijs. De betreffende internetwinkel staat een percentage van je aankoopbedrag af, ter sponsoring van Stichting Fly Aware!
Je kunt ons natuurlijk ook direct steunen via
Heel hartelijk bedankt!