Stichting Fly Aware

Als non-profit stichting heeft Stichting Fly Aware zich als doel gesteld om een kennis- en informatiecentrum te zijn zodat men fit, energiek en vitaal aan iedere vliegreis kan beginnen. Daarnaast is de Stichting een vraagbaak bij klachten die mogelijk veroorzaakt worden door het reizen per vliegtuig. Kortom, een informatiepunt voor professionals én reizigers die regelmatig vliegen.

Fly

illustratrie van fly Cockpit- en cabinepersoneel en frequent flyers komen, soms dagelijks, in aanraking met diverse aspecten van het reizen per vliegtuig, die mogelijk de gezondheid nadelig beïnvloeden. Door hier bewust mee om te gaan, gaat men voorbereid naar het werk of op reis. Wij geloven in preventie en dragen dat als Stichting uit.

Aware

illustratrie van fly Preventie begint met bewustwording. Door het geven van voorlichting geven we hier vorm aan. Informatie wordt verkregen door (wetenschappelijk) onderzoek en door het in contact komen met artsen, therapeuten, cockpit- en cabinepersoneel en ook frequent flyers.

Kenniscentrum

Om fit, energiek en vitaal op de bestemming aan te komen, is het van belang om goed voorbereid aan uw vliegreis te beginnen. Dat geldt des te meer als u regelmatig of zelfs vaak vliegt, wat een extra belasting voor het lichaam betekent. Stichting Fly Aware bundelt informatie om gezondheidsklachten als gevolg hiervan te voorkomen en de vitaliteit te verbeteren.

Informatiecentrum

Informatie wordt verkregen door (wetenschappelijke) onderzoek en uit contacten met artsen, therapeuten, cockpitpersoneel, cabinepersoneel en frequent flyers. Deze informatie wordt ook ingezet om behandelprotocollen te ontwikkelen voor (neurologische) klachten die mogelijk verband houden met het regelmatig reizen per vliegtuig.

Vraagbaak

Vliegers, cabinepersoneel, reizigers die regelmatig per vliegtuig reizen, maar ook professionals vanuit de gezondheidszorg kunnen terecht bij Stichting Fly Aware met uiteenlopende vragen over gezondheid en vitaliteit die gerelateerd zijn aan het vliegen.