Raymedy

Een tweede benadering met een ander behandelprotocol is gericht op het helpen van het lichaam om te ontgiften van de organische fosfaten. Met het systeem ‘Raymedy’, waarbij gebruik gemaakt wordt van lichtsequenties en geluid, is het mogelijk om de ontgifting op gang te brengen en het proces van ontgiften te ondersteunen. Focus ligt op de lymfe, de lever en het stimuleren van de microdoorbloeding. De resultaten zijn niet alleen direct meetbaar, maar ook voelbaar. Dit behandelprotocol wordt in samenwerking met de aanpak van behandelalternatief 1 en supplementen uitgewerkt.

“Dr. Midavaine heeft mijn vitamines en voedingssupplementen teruggebracht tot een paar noodzakelijke en hij heeft mij naar Narda doorverwezen. Zij heeft met de Raymedy apparatuur een aantal metingen gedaan en direct daarna een eerste behandeling daarmee gegeven. Toen ik daarna terugkwam bij mijn man, die op mij zat te wachten, viel hem direct op dat mijn ogen totaal anders stonden ineens. Glimmend en stralend. Ik voelde mij een ander mens in die korte tijd. Narda heeft mij geleerd de behandeling verder zelf te doen, iedere dag, en ik kreeg van haar een beamer en ezilight mee.

De tremoren bleven binnen 2 maanden weg. Langzamerhand begin ik me nu steeds beter in mijn vel te voelen. Mijn uithoudingsvermogen wordt steeds beter, ik kan verder lopen en steeds beter. Slapen gaat heel goed nu. Iedere dag doe ik mijn behandeling in de ochtend. Ik weet dat ik er nog niet helemaal ben, maar ik ben dankzij deze therapie de berg weer aan het opklimmen, letterlijk en figuurlijk, in plaats van steeds verder af te zakken.

Eenieder die klachten heeft die niet zomaar even regulier te genezen zijn, raad ik aan deze behandeling te proberen, mij heeft het de ogen geopend

Dank Narda en John!”

De filosofie is dat het menselijk lichaam last heeft van alle toxines die er opgenomen worden door voeding, drinkwater, omgeving én door het verblijf in een vliegtuig. De kunst is om deze schadelijke stoffen, zoveel als mogelijk en met beleid uit het lichaam te laten gaan. De excretie organen; longen, lever, nieren, dikke darm en de huid worden, naast de signalen van Raymedy, met voedingsadviezen en eventueel lifestyle veranderingen ondersteund. Verbetering in vitaliteit wordt bijna direct gevoeld. De behandeling is éénmaal per maand. In de tussenliggende periode wordt met een thuisbehandeling het protocol dagelijks verder opgevolgd.