Behandeling

Intake

Stichting Fly Aware biedt de mogelijkheid van een intake gesprek met drs. John Midavaine (orthomoleculair arts) en Narda Veugelers (Raymedy therapeute). Er wordt dan een inventarisatie van de klachten gemaakt, de mogelijkheden voor herstel worden besproken en er wordt een behandelplan opgesteld. Dit plan is “op maat gesneden”, specifiek voor jou. Vandaar dat er gebruik gemaakt wordt van verschillende behandelmethodieken, zodat je optimaal ondersteund wordt in dit traject. John Midavaine zal hierin als arts de koers samen met jou bepalen.

Tijdens de intake, laten we je direct kennis maken met de Raymedy therapie en krijg je advies over supplementen. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je stapje voor stapje kunt gaan ontgiften.

“Het werkt echt! 99,9%. Ik hoop dat het resultaat blijvend is. Als dit niet een tijdelijke verbetering is, dan kan de champagne uit de koelkast. Amazing”

“Alle woorden, voor zeker wel 95%, vallen meteen goed in de mond. Ik hoor veel meer en begrijp het ook. Dus het eerste programma werkt al. En nu ben ik bezig met het tweede programma. Samenvatting; we zitten op de goede weg. Het lijkt wel een droom.”

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken of wil je meer informatie, vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk (binnen 3 dagen) contact met je op. Bellen mag ook:

085-0654839

Aanvraag Intakegesprek

Na ontvangst van je aanvraag voor een intakegesprek nemen we (in ieder geval binnen 3 dagen) contact met je op.